Friday, 17 May 2013

petang bersama .

petang tadi anak menakan pmpuan ksygan aku ni dok ajak-ajak p teman dia pegi playground dri hari tu lagi .sebelum-sebelum ni mmng aku mlas sgt nak temankan dia p sana 2 .hehehe .ntah knp hati aku ni tbukak nak temankan dia .kcian tgok dia .aku pon dgn penuh smngat pegi la teman dia pegi main kt playground depan rumah dia tu dengan abah aku :) syok plak tgok dia main-main tu .tringat plak zaman dia kecik-kecik dulu .slalu jgak aku temankan dia pegi playground .hehe .maklum la time tu excited ada anak buah yg first .hehe .haaa .dan ini lah saat-saat keriangan kami bersama .heheh .enjoy it !