Tuesday, 14 May 2013

adik aku .

pejam celik ,pejam celik dh dekat dua tahun aku dengan adik aku sorang ni .nama dia azidah .hehe .macam-macam perangai adik aku sorang ni .dalam masa dua tahun tu ,mcm2 kami lalui .apa-apa masalah yg aku hadapi ,dialah orang yg pertama aku cari .even dulu aku pernah abaikan dia seketika .tapi skrng aku dh sedar betapa pentingnya seorang adik tu pada seorang abang .heheh .and walaupon dia muda pada aku tapi dia yg slalu mgajar aku subjek mata yg aku lemah time spm .smpai la aku melangkah kaki ke universiti .dia pon skrng dh masuk universiti .tahniah adik !xpela .ap-ap pon abang doakan adik abg bjaya ok !AZIDAH ANWAR !!